Category: Hotte damer Oslo

VERDENS STØRSTE RUMPE! 0. Hallo allesammen! Jeg har en veldig gøy humor og det jeg pleier å le mest av er rare folk. Fant just denne  Mangler: bedrex. Det finnes mange utrolige verdensrekorder. I denne bildeserien har vi samlet verdensrekordene i kroppsdeler. Verdens største tunge, pupper  Mangler: bedrex. VINNER: 25 år gamle Dai Macedo tok til tårene da hun vant årets vakreste rumpe i Brasil. Hun konkurrerte sammen med 15 andre kvinner. Mangler: bedrex. Modell (43) veier kilo og vil få verdens største hofter Hennes store rumpe og hofter har gjort henne til en favoritt for menn rundt om i  Mangler: bedrex. VERDENS STØRSTE RUMPE! 0. Hallo allesammen! Jeg har en veldig gøy humor og det jeg pleier å le mest av er rare folk. Fant just denne  Mangler: bedrex. Massey har, ifølge seg selv, verdens største rumpe. Og det skal mye til for å slå målene hennes: Rumpa har en omkrets på 2,1 meter. Mangler: bedrex.

Bedrex verdens største rompe - Lillestrøm

Frisk som en fisk! Walmart er nesten det samme som bilka i Danmark bare mye større. Mine hofter og rumpe er det som gjør meg til den personen jeg er, sier åringen.

Videos

Daddy Yankee Ft. Lloyd Banks & Young Buck - Rompe (Remix)

Bedrex verdens største rompe - Sandefjord sextreff

Fordi det er gøy! Lik oss på facebook - vi liker tilbake! KAMERA: Bobbi-Jo Westley tjener gode penger på å kle av seg for menn på webkamera. Om eAvisa Eavisa har ca besøk hver måned, og er en underholdningside med fokus på satire og humor. Tips oss 36 tips abcnyheter.