Category: Hotte damer Oslo

dårlig skjeden

Bakteriell vaginose er en ubalanse i skjeden hvor man mister de snille melkesyrebakteriene som er der for å beskytte oss. De blir erstattet av. Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det viktig å påpeke at det ikke trenger å bety at noe er alvorlig galt. Betennelse i skjeden kan skyldes forskjellige mikroorganismer. Noen smitter ved samleie, andre kan du få uansett.

Videos

16 Guds Vredes Vin - De Tre Englers Budskap - Stephen Bohr - Norsk tekst Bakteriell vaginose er en ubalanse i skjeden hvor man mister de snille melkesyrebakteriene som er der for å beskytte oss. De blir erstattet av. Leste at et symptom på dårlig ph-balanse i underlivet kan være en . Men dere andre som har vondt lukt i skjeden, har dere også slimete,  Rutiner og hygiene ved sopp i underlivet. lukt og fæl smak = dårlig hygene eller sopp etc. Anyhow ikkje noke eg villa ha sleika på tbh. Dama mi verken lukter eller smaker spesielt.

Dårlig skjeden - Bryne

Du er altså plaget av en kraftig og vond lukt fra underlivet ditt som du beskriver som svettelukt. Kilder: Norsk Helseinformatikk Store Norske Medisinske Leksikon Lommelegen. Revmatologi Siri Opsahl Hetlevik Spørsmål om revmatiske sykdommer. dårlig skjeden