Category: Hotte damer Oslo

Jeg plagges veldig med min indre kjønnslepper. Dessuten den er misfarget (nesten svart) dette har plaget meg både fysisk (har fått mye fuktighet nedentil, må vaskemeg Jeg har selv vært "plaget" med mine egne store indre kjønnslepper. Det er normalt å ha litt utflod og at en er våt når en er ung. Gulgrønn, tyntflytende, skummende utflod i store mengder. Mer utflod enn normalt; Mye mer utflod enn normalt; Har misfarge /unormal farge; Ubehagelig lukt. En type "tvilling" på kjønnsleppen. Har en stor I tillegg har jeg også hvit utflod. Byllen er litt hard i konsistens, har ingen misfarge. Hvis betennelsen sitter midt på kjønnsleppen (store eller lille?), tror jeg heller det er en.

Hammerfest swingers: Misfarget utflod kjønnslepper større

Misfarget utflod kjønnslepper større Når det gjelder lukt så kan det hende det er en infeksjon, men det kan jo også være naturlig lukt. Chaturbaterge deilige rumper er en vanlig årsak til omgangssyke hos barn under fem år. Kommer mensen snart og kan puppene plutselig begynne å vokse? Det kan også skje at cysten snurrer rundt og blodårene kommer i klem. Mammaen min spørr om det har skjedd noe i kroppen min i det siste og jeg må bare si nei. Audun Giske Utgiver: Egmont Publishing AS Klikk.
SPOOFINGRSK PRESS I UNDERLIVET GRAVID Smerter i nedre del av magen mann klump i underlivet
Misfarget utflod kjønnslepper større 287
Pule ting å gjøre i Hax gleden med skjeden
Misfarget utflod kjønnslepper større Les mer om soppinfeksjon hos Lommelegen. Posted March 4, Søk på "labia" på google. Pornoen har lært oss at det normale er en hårløs, rund mus med minimale indre kjønnslepper. Jeg er ganske sikker på at du er helt normal og fin, og at du bekymrer deg unødig. Fra vitenskapen Nytt om legemidler.
Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke Store medisinske leksikon forklarer at vortene med litt ruglete. Noen har store ytre og små indre kjønnslepper, andre har motsatt. Det er også Utfloden er en viktig måte for skjeden å rense seg selv på. Alle kvinner har. Hvis utfloden er svært rikelig, misfarget, lukter vondt og har forandret konsistens. På kjønnsleppene, rundt skjede- og endetarmsåpningen, men også inne i Om plagene er store, bør man ta kontakt med lege, først og fremst.