Category: Hotte damer Oslo

Jeg våknet idag med veldig vondt helt øverst på vaginaen, eller heter det det utenpå også? hvertfall helt øverst der hvor den deler deg på en. Jeg er en jente på 23 år som har oppdaget en liten kul (på størrelse med en liten ert) inne i den høyre, ytre kjønnsleppe. Den gjør ikke noe særlig vondt, men så. Hei! OK - her er tuppelure som ikke utstår å gå til legen,og håper å unngå det også denne gangen! For dager siden tok jeg meg en lang.

Videos

Slimeplays lærer oss hvordan man puler

Pulevideo kul på kjønnsleppene - Honningsvåg dildo

A randomized comparison of group cognitive-behavioural therapy, surface electromyographic biofeedback, and vestibulectomy in the treatment of dyspareunia resulting from vulvar vestibulitis. Avsenders navn og tittel. Det er mange som kvier seg for å ta opp intime spørsmål med legen.

Pulevideo kul på kjønnsleppene - Sandefjord

Hadde en kul rett innfor skjedeåpningen. Høres ut som akkurat det samme som jeg hadde, og den forsvant av seg selv etter noen dager. Utflod er det samme som slim eller væske sekret som skilles ut fra skjeden. Anonymous poster hash: 3bb1d Vet ikke hvorfor den var der og hva den kom av, men jeg fant ut på KG at den var helt ufarlig :- Bare gyselig å se på. Plager fra de ytre kjønnslepper kan stamme fra huden, fra kjønnsorganene, fra urinveiene eller tarmsystemet; Innenfor de ytre kjønnsleppene ligger urinrøret. Hei! OK - her er tuppelure som ikke utstår å gå til legen,og håper å unngå det også denne gangen! For dager siden tok jeg meg en lang. SVAR: Hei Du har hatt en kul på en kjønnsleppen i over en måned. Hei, jeg har siden påskeferien hatt en klump på venstre kjønnsleppe.